Hotell/Konferens

I mötes- och konferenslokaler är gemensamma ytor i form av whiteboards eller blädderblock näst intill obligatoriska. Mötesdeltagarna skriver och ritar idéer på whiteboarden eller blädderblocket, fotograferar anteckningarna med sina telefoner och tänker att det här vill jag spara. Ibland kan det hända att någon skriver rent mötesanteckningarna efter mötet och delar dem med kollegorna, ibland glöms anteckningarna bort bland de andra bilderna i telefonen.

Med en digital whiteboard i konferensrummet skriver och ritar deltagarna på den gemensamma ytan med whiteboardpennor precis som vanligt. Fördelen med en digital whiteboard är att det är möjligt att ansluta en smartphone till tavlan och spara och dela anteckningarna som pdf efter mötet.

Det är även möjligt att bjuda in deltagare på distans att följa det som händer på den gemensamma ytan i realtid via dator, platta eller smartphone.

Med enkla digitala mötesverktyg effektiviseras mötet eller konferensen och deltagarna kan enklare följa upp och efterarbeta resultatet när de är tillbaka i verksamheten igen.

Go to top